Parteneri

ENOVENETA (Italia) www.enoveneta.it

Producător de utilaj tehnologic pentru vinificație.  Bazat pe 50 ani de experientă ENOVENETA propune soluții moderne  pentru dezvoltarea tehnologiilor noi în industria vinificației pentru obținerea vinurilor de calitate superioară. Compania oferă produse pentru toate etapele de producție a vinului: echipament de recepționare a strugurilor, sortare, aspiratoare, desciorchinătoare-zdrobitoare, prese, pompe, filtre și instalații frigorifice.

Raccorderie Inox Munaretto (Italia) www.munarettoinox.it


Lider European in producția fitingurilor și accesoriilor din inox.

Grundfos  (Danemarca)  www.grundfos.com
Cu o producţie anuală de peste 16 milioane de pompe, Grundfos este unul din marii producătorii mondiali de pompe. Principalele grupe de pompe sunt: pompele de circulaţie pentru încălzire și aer condiționat, pompele submersibile, și pompele centrifugale pentru industrie, alimentare cu apă, apă uzată și dozare. Astăzi, Grundfos este cel mai mare producător de pompe de circulaţie din lume, ce acoperă aproximativ 50% din piaţa mondială. În afară de pompe, Grundfos produce motoare electrice pentru pompe standard și submersibile, precum și vinde electronice de înaltă clasă pentru controlul și monitorizarea pompelor.

ALMIG Kompressoren GmbH (Germania) www.almig.de

Lider ofertant in sectorul tehnologiilor de aer comprimat. Sortimentul de produse comercializate include: compresoare cu şurub, compresoare cu piston, turbocompresoare, motocompresoare, suflante, boostere, instalaţii complete de prelucrare a aerului, uscătoare de aer comprimat, filtre de aer comprimat, sisteme complete de prelucrare a condensului, rezervoare pentru aer comprimat. 

Veolia Water Solutions & Technologies (Franța) www.veolia.com

Avînd o experientă internațională de peste 70 de ani, Veolia Water Solutions & Technologies împreună
cu filialele sale din peste 50 de țări, elaborează soluții inovatoare și eficiente pentru a întruni cerințele
clienților pentru aplicații precum potabilizare, apa de proces, epurarea apelor uzate, tratarea nămolurilor,
tratare aer, recuperare de energie.

Eurostar (Italia) www.eurostar.it

Producător de linii automate pentru îmbuteliere 

FACI (Italia) www.facicaldaie.com

Producător de cazane pe biomasă pentu consumatori individuali și industriali, generatoare de aer cald, cuptoare și termosobe, centrale termo-electrice pe biocombustibil, boilere indirecte cu serpentina pentru încălzirea apei menajere, accesorii pentru sisteme de încălzire.